O meni

Maja Koren Kocjančič

Verjamem, da imamo ljudje v sebi potencial za osebno rast in da lahko spremenimo svoje vedenje ter zaživimo kvalitetnejše življenje!

Sem specializantka transakcijsko analitične psihoterapije, vključena v supervizijo pri Sandri Meško in Zoranu Milivojeviću. Po izobrazbi sem univ. dipl. socialna delavka, opravljen imam strokovni izpit iz socialnega varstva.

Imam več kot desetletne izkušnje s svetovalnim delom in z vodenjem treningov asertivnosti. Več let sem delala kot svetovalka v svetovalnici za motnje hranjenja in vodila podporne skupine. Svojo poklicno pot sem začela kot svetovalna delavka v domu starejših. Nato sem bila več let zaposlena na Centru za socialno delo. Svoje strokovno znanje sem združila s praktičnim in oblikovala kvalitetne programe krepitve komunikacijskih veščin in samozavesti, ki jih izvajam v Centru za krepitev samozavesti. 

Moja glavna dejavnost je nudenje individualne psihoterapije in svetovanja po načelih transakcijske analize, ki jo dopolnujejem z drugimi pristopi in tehnikami. Kratkotrajno svetovanje običajno obsega približno 10 srečanj, izvajam ga tudi preko Skype-a. Psihoterapija pa zajema globlje spremembe in lahko traja dalj časa. Srečanja praviloma potekajo enkrat tedensko. Storitve izvajam v poslovnih prostorih na Linhartovi 13 v Ljubljani.

Glavna področja moje obravnave so: nizka samopodoba, depresija, izgorelost, anksioznost, motnje hranjenja, panični napadi,težave v odnosih.

Zagotovaljam vam zauponost v komunikaciji med nami. Pri svojem delu upoštevam etični kodeks Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in EATE (European Association for Transactional Analysis).

Redno se izobražujem tako v Sloveniji kot tujini in objavljam svoje članke v raznih publikacijah in spletnih časopisih ter gostujem v različnih radijskih in televizijskih oddajah.

Z možem in hčerko živim v Ljubljani. Prosti čas najraje preživljam v hribih.

V Centru za krepitev samozavesti vam nudim varno in prijazno okolje ter veliko strokovnega znanja ter empatije.

Kontaktni podatki

Center za krepitev samozavesti T.A.,
Maja Koren Kocjančič s.p.
Ljubljana

M: 031 426 360
E: info@samozavestni.si
Skype: majakorenkocjancic

Center za krepitev samozavesti
Maja Koren Kocjančič

M: 031 426 360
E: info@samozavestni.si
Fb: http://facebook.com/samozavestni

Želite biti na tekočem s članki in našimi dogodki?

Prijavite se na brezplačne e­-novice.