Tematske delavnice

Izvajamo različne tematske delavnice ali intenzivne treninge asertivnosti, ki jih organiziramo v naših poslovnih prostorih ali v vašem podjetju.

Tematske delavnice, ki jih izvajamo:

Intenzivni trening asertivnosti
Trening asertivnosti je praktičen proces učenja veščin za samozavestno ravnanje in učinkovito komunikacijo.
V 4 urni delavnici se udeleženci seznanijo z osnovnimi tehnikami asertivnosti in jih preizkusijo v skupini, z vajami preverijo, kakšna je njihova samozavest in si zastavijo svoje cilje. Seznanijo se z osnovnimi temami asertivnosti: različni načini vedenja, govorica telesa, ravnanje s prošnjami, sprejetje kritike, izražanje občutkov, sprejemanje komplimentov, krepitev samozavesti.

Učinkovita komunikacija v podjetju
V 4 urni delavnici udeleženci osvojijo osnovne tehnike učinkovite komunikacije. Teme, ki jih spoznajo so: prepoznavanje in uporaba različnih načinov komunikacije, govorica telesa, izražanje čustev, ravnanje s kritiko in veščine učinkovite komunikacije.

Reševanje konfliktov
V 4 urni delavnici udeleženci osvojijo osnovne strategije reševanja konfliktov. Teme, ki jih spoznajo so: razumevanje vzroka konfliktov na delovnem mestu, različni načini odzivanja na konflikte, sprejemanje kritike, podajanje konstruktivne kritike in veščine učinkovite komunikacije.

Center za krepitev samozavesti
Maja Koren Kocjančič

M: 031 426 360
E: info@samozavestni.si
Fb: http://facebook.com/samozavestni

Želite biti na tekočem s članki in našimi dogodki?

Prijavite se na brezplačne e­-novice.