Maja Koren Kocjančič - Psihoterapevtka

Verjamem, da imamo ljudje v sebi potencial za osebno rast in da lahko spremenimo svoje vedenje ter zaživimo kvalitetnejše življenje!

Sem specializantka transakcijsko analitične psihoterapije. Po izobrazbi sem univ. dipl. socialna delavka, opravljen imam strokovni izpit iz socialnega varstva.

Imam več kot desetletne izkušnje s svetovalnim delom in z vodenjem treningov asertivnosti. Več let sem delala kot svetovalka v svetovalnici za motnje hranjenja in vodila podporne skupine. Svojo poklicno pot sem začela kot svetovalna delavka v domu starejših. Nato sem bila več let zaposlena na Centru za socialno delo. Svoje strokovno znanje sem združila s praktičnim in oblikovala kvalitetne programe krepitve komunikacijskih veščin in samozavesti, ki jih izvajam v Centru za krepitev samozavesti. 

Moja glavna dejavnost je nudenje individualne psihoterapije in svetovanja po načelih transakcijske analize, ki jo dopolnujejem z drugimi pristopi in tehnikami. Kratkotrajno svetovanje običajno obsega približno 10 srečanj, izvajam ga tudi preko Skype-a. Psihoterapija pa zajema globlje spremembe in lahko traja dalj časa. Srečanja praviloma potekajo enkrat tedensko. Storitve izvajam v poslovnih prostorih na Linhartovi 13 v Ljubljani.

Glavna področja moje obravnave so: nizka samopodoba, depresija, izgorelost, anksioznost, motnje hranjenja, panični napadi,težave v odnosih.

Zagotovaljam vam zauponost v komunikaciji med nami. Pri svojem delu upoštevam etični kodeks Slovenske krovne zveze za psihoterapijo in EATE (European Association for Transactional Analysis).

Redno se izobražujem tako v Sloveniji kot tujini in objavljam svoje članke v raznih publikacijah in spletnih časopisih ter gostujem v različnih radijskih in televizijskih oddajah.

Z možem in hčerko živim v Ljubljani. Prosti čas najraje preživljam v hribih.

V Centru za krepitev samozavesti vam nudim varno in prijazno okolje ter veliko strokovnega znanja ter empatije.

Kontaktni podatki

Center za krepitev samozavesti T.A.,
Maja Koren Kocjančič s.p.
Ljubljana

M: 031 426 360
E: info@samozavestni.si
Skype: majakorenkocjancic

Center za krepitev samozavesti
Maja Koren Kocjančič

M: 031 426 360
E: info@samozavestni.si
Fb: http://facebook.com/samozavestni

Želite biti na tekočem s članki in našimi dogodki?

Prijavite se na brezplačne e­-novice.